Blogi

Tervetuloa blogini ääreen! :) Näissä teksteissä käsittelen mieleeni putkahtavia ja elämässäni siinä hetkessä ajankohtaisia aiheita, kuten ravitsemusta, liikuntaa, henkistä hyvinvointia ja arkielämän haasteita.

 Toivon että löydät kirjoituksistani jotain sellaista, mikä joko ilahduttaa, oivalluttaa, inspiroi tai muuten vain jättää ajatuksia itämään.

Heipsuli! Viime postauksesta on vierähtänyt piiiitkä aika, reilu vuosi! No ei se mitään, joskus käy niin. Nyt sitten tuli sellainen sopiva inspis kirjoittaa vähän kuulumisia ja ihmetellä elämää.

Loppukesän raikkaat terveiset Vätsärin erämaan laitamilta Suomen Ylä-Lapista, Inarin kunnasta! <3 Palattiin pikkuveljeni Topin kanssa yhdentoista päivän seikkailureissulta tasan viikko sitten. Mukana matkassa kulki kanootti, jolla me kierreltiin upeita seutuja ainakin kahdentoista järven ja monenmoisen lampareen kautta. Kuivalla maalla vesistöjen...

Kävin eilen ystäväni kanssa Birgitan polulla kävelyllä ja keskustelu kulkeutui tuttuun tapaansa ravitsemukseen, urheiluun, palautumiseen ja suorituskyvyn ylläpitoon. Tänään juostessa omaa polkulenkkiäni, palasin ajatuksissani näihin teemoihin ja tuli tarve jakaa muutama ajatus kehon kyvystä korjata itse itseään. Kehomme ovat nimittäin hienoja...

Voihan kevät ja kevään raikkaat maut! On taas se ihana aika vuodesta kun luonto tarjoilee meille parastaan; villiyrttejä!! <3 Joko olet käynyt popsimassa vuohenputkia tai paistellut nokkoslettuja? Ellet vielä ole, ei hätää - kausi on vasta aluillaan ja ehdit vielä mainiosti mukaan hortahypetykseen!

Tiedätkö sen onnekkaan kaverin johon ei tyypilliset kausiflunssat ja pöpöt meinaa tarttua? Ja sillon harvoin kun näin käy, vahvalla suojamuurilla kruunattu kroppa nostaa heti puolustustaan kuumeella ja karkoittaa taudin päivässä tai parissa. Täällä on yksi sellainen onnekas tapaus.