Työkaluja terveytesi edistämiseksi

Ravintoneuvontaa tarpeittesi mukaan

Katsantokantani ravintoneuvojana on funktionaalinen, eli hoito toteutetaan aina kokonaisvaltaisesti asiakkaan tämänhetkistä elämäntilannetta, menneisyyttä ja tulevaisuuden tavotteita tarkastellen. Ravintoneuvonta alkaa alkuhaastattelulla, jotta saamme parhaan mahdollisen ymmärryksen niistä tekijöistä, jotka ovat mahdollisesti aiheuttaneet kehon epätasapainotilan. Näin pystymme poistamaan sekä itse ongelman aiheuttajan että tämän mukanaan tuomat oireet. 


Ruokavalion tarkistus

Tarkistus pitää sisällään etukäteen kokoamasi ruokapäiväkirjan analysoinnin ja kehittämisohjeet; kerron sinulle mitä muutoksia ruokavalioosi on hyvä tehdä, miksi ja miten. Saat kirjalliset ohjeet täysipainoisen, sinun tarpeisiisi sopivan ruokavalion koostamiseen ja mahdolliset ravintolisäsuositukset. 

Suosittelen ruokavalion perustarkistusta sinulle, joka olet perusterve ja pohdit ruokavaliosi kattavuutta ja ravintoaineiden saantia. Olet kenties hieman hukassa erilaisten ravintosuositusten sekamelskassa, tai haluat saada lisätietoa, ohjausta ja ideoita uuden ruokavalion, kuten esimerkiksi gluteenittoman tai ketogeenisen ruokavalion noudattamiseen.

Hinta 95€


Yksilöllinen ravintoneuvonta

Ensikäynti

Ravintoneuvonnassa pureudumme syvemmin elintapoihisi ja oireistoon etukäteen täyttämiesi ruokapäiväkirjan ja oirelomakkeen avulla. Selvitämme keskustellen millainen on tilanteeseesi sopiva hoitosuunnitelma. Saat kirjalliset ohjeet ruokavalion laatuparannukseen, ruokavalio-ohjelman sekä mahdolliset ravintolisäsuositukset.

Seurantakäynnit

Seurantakäynnit ovat hoidon pitkäjänteisen onnistumisen kannalta usein tarpeen. Seurantakäynnillä keskustelemme ravitsemushoidon etenemisestä, toiveistasi ja tavoitteistasi, ja teemme tämän pohjalta mahdollisia muutoksia suunnitelmaan. 

Suosittelen yksilöllistä ravintoneuvontaa sinulle, joka kärsit esimerkiksi ruoansulatus- tai suolisto-ongelmista, ylipainosta, tyypin 2. diabeksesta, iho-ongelmista tai yleisestä energisyyden puutteesta. 

Hinnat: 

Ensikäynti (1,5h) - 150€
Seurantakäynnit (45min) - 85€
Ensikäynti + 2 seurantaa - 290€

Mitä voimme yhdessä saavuttaa?

Opit lisää ravitsemuksesta ja kehosi tarpeista

Missioni on saada jakaa tieto-taitoa luonnollisesta ravitsemuksesta ja ihmiskehon mekaniikasta sekä antaa käytännönläheistä ohjausta terveellisen ruokavalion koostamiseen. 

Löydät tarpeisiisi vastaavan ruokavalion

Kunkin meistä ravitsemukselliset tarpeet ovat yksilölliset. Selvitetään yhdessä, millaisella polttoaineella kehosi ja mielesi toimii parhaiten.

Saat lempeän tuen elämäntaparemonttiin

 Pitkäjänteinen ruokavalion muutos vaatii onnistuakseen ennen kaikkea motivaatiota ja tahdonvoimaa. Kannustan, innostan ja myötäelän matkallasi läpi muutoksen.