Ajankohtaista

Ruokavalion kevätsiivous

Hei, miten voit? 

Koska viimeksi tutkit ruokavaliosi kattavuutta; saatko tarpeisiisi nähden riittävät määrät energiaa ja suojaravintoaineita? Jos olosi tuntuu väsähtäneeltä, mieli ei pysy tasapainossa ja ihokin oireilee, on syytä tarkistaa ruokavalion tila, se kun vaikuttaa kehossamme ihan kaikkeen. 

Lähdetään yhdessä tutkimaan mitä ruokavaliosi pitää sisällään tällä hetkellä! 

Arjen kiireiden keskellä emme aina ehdi ja muista huomioida sitä, mistä päivittäinen ruokavaliomme koostuu. Ruokapäiväkirjan kokoaminen voi olla jo itsessään hyvin havahduttava kokemus, suosittelen sitä ihan jokaiselle! 

Tosiasioiden tiedostaminen ja nykyhetken hyväksyminen ovat ensimmäiset ja tärkeimmät askeleet matkalla kohti muutosta.  

Ruokapäiväkirja itsessään ei välttämättä kerro vielä paljoa, mutta asiantuntijan avulla saat siitä varmasti lisää kullanarvoista tietoa siitä, mitä muuttaa, miksi ja miten. Analysoin kokoamasi ruokapäiväkirjan, saat kattavan kirjallisen tietopaketin tämän hetken tilanteesta. 

Analyysin myötä saat selville:

  • Paljonko energia- ja suojaravintoaineita ruokavaliosi tällä hetkellä sisältää
  • Vastaako saanti väestön yleisiä suosituksia ja omia tarpeitasi; saatko jotain ainetta liikaa tai liian vähän
  • Miksi lisätä minkäkin aineen määrää; mitä puutos voi aiheuttaa
  • Miten tehdä muutoksia tai lisäyksiä pienillä valinnoilla

Ruokavalion kevätsiivouksen hinta on 70€


Palvelu toteutuu täysin etänä sähköpostin ja mahdollisesti Whatsappin sekä Zoomin välityksellä. Ruokapäiväkirjaa kootaan joko kirjallisesti tai kuvina kolmen päivän ajan. Lisäksi saat täytettäväksesi itsearviontilomakkeen yleisestä terveydentilastasi. Saat analyysin muutaman arkipäivän kuluessa.

Lähde siis kanssani muutosmatkalle ja täytä alle yhteystietosi ja mahdolliset lisäkysymykset, niin olen sinuun yhteydessä tuota pikaa!